Diensten luisteren

Omdat het nu niet mogelijk is om eigen diensten te houden, zenden we, net als vele andere kerken, deze online uit.
Dit gebeurd op de gebruikelijke tijden en gezamenlijk met de hervormde Gemeente van Tull en 't Waal.
We beschikken momenteel alleen over geluid, maar we zijn wel aan het kijken of we beeldopnamen kunnen gaan maken.

We streven ernaar dat in alle diensten onze eigen predikant ds M. van Duijn voor zal gaan.

In deze onzekere tijd kan het zijn dat er ook behoefte is aan een luisterend oor.
U mag dus altijd contact opnemen met onze predikant ds M. van Duijn.
hij is te bereiken op 06-39768140.

luisteren kan via de site
www.kerkomroep.nl
Daar kunt u ook de diensten van andere aangesloten kerken beluisteren en een aantal zijn er ook met beeld beschikbaar.

De directe link naar onze eigen kerken is:
www.kerkomroep.nl/#/kerken/10407

We zullen hieronder ook de liturgie plaatsen zodra hij beschikbaar is.
Dan kunt u de orde van dienst volgen en de liedteksten meelezen en de liederen meezingen.

Omdat we voorlopig geen eigen kerkdiensten hebben kunnen we dus ook niet meer collecteren. Daarom willen we u graag verzoeken om toch af en toe aan ons te denken en wat over te maken als collecte.
Dat hoeft niet elke week, kan bv ook 1x per maand.

Voor de diaconie zal dit dan naar rato vedeeld worden over de collecten die we gepland hadden.
Voor deze maand is dat: 10 april, De Herberg. 12 april, Mercy Ships, 19 april, diaconie. 26 april, st Timon, 3 mei, diaconie.
Bankrekening nr is : NL39 RABO 0357501195,  tnv Diaconie, Schalkwijk

De collecten voor de kerkvoogdij zal verdeeld worden over de kerkvoogdij en het restauratiefonds.
Bankrekening nr is: NL79 RABO 0357502124, tnv kerkvoogdij Schalkwijk

Zondag  31 mei liturgie 31 mei